Vitrage

Vitrage zorgt ervoor dat het zonlicht enigszins wordt tegengehouden en dat de inkijk verminderd wordt. Vitrages zijn echter ook zeer geschikt als raamdecoratie.

Prijzen vitrage

Als u vitrage wilt aanschaffen dan is de prijs erg belangrijk. Het mooiste is natuurlijk als u goede kwaliteit kunt combineren met een scherpe prijs. Het voordeel van vitrage is dat het over het algemeen erg voordelig is in aanschaf. Zo kunt u een vitrage op kamerhoogte al aanschaffen vanaf ongeveer € 10 per strekkende meter.
Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor vitrage of voor andere soorten zonwering? Vul dan hierboven uw postcode in. U ontvangt dan kosteloos en vrijblijvend offertes van meerdere zonwering specialisten in uw regio. Door het vergelijken van offertes kunt u eenvoudig voor de meest voordelige optie kiezen.

Vitrage

Vitrage 3

Vitrages, ook wel glasgordijnen genoemd, zijn hele dunne gordijnen die gemaakt zijn van een transparante stof. De mate van transparantie kan verschillen en dit heeft invloed op de lichtinval en inkijk. Vitrage zorgt er echter altijd voor dat de lichtinval wordt gefilterd en dat de inkijk wordt verminderd. Door de transparante en dunne stof blijft het echter wel licht in huis. Hierdoor kunt u de hele dag lang genieten van natuurlijke lichtinval, zonder dat u uw privacy hiervoor hoeft op te geven. Ook dempen vitrages het geluid in huis. Dit is perfect voor gehorige huizen of huizen met harde vloeren. Vitrages worden regelmatig verward met inbetweens, maar dit is niet hetzelfde. Inbetweens liggen qua dikte tussen een vitrage en een overgordijn in.

Gefilterd licht

Vitrage zorgt ervoor dat het licht op een gefilterde wijze naar binnen valt. De gefilterde lichtinval zorgt voor een mooie, frisse sfeer in huis. Vitrages zijn lichtdoorlatend, maar houden de zonnestralen wel enigszins tegen. Hierdoor heeft u minder last van de felle zonnestralen die naar binnen schijnen. Daarnaast kunt u wel de hele dag lang genieten van natuurlijke lichtinval.

Privacy

Vitrages hebben als voordeel dat ze zorgen voor meer privacy. Als de vitrage gesloten is vermindert u de inkijk en kunt u genieten van een stuk meer privacy. Overdag zal de inkijk met vitrages geweerd worden en ’s avonds zien mensen slechts schaduwen als ze naar binnen kijken.

Decoratie

Vitrage 2

Vitrage is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en motieven. Zo kunt u de vitrage eenvoudig goed laten aansluiten op de stijl van uw woning. Vitrages worden vaak gecombineerd met overgordijnen. De vitrage wordt dan, van buitenaf gezien, voor de gordijnen gehangen. De gordijnen kunnen dan dienen voor zonwering, verduistering en isolatie, terwijl de vitrage perfect is voor overdag. De combinatie van vitrage met gordijnen kan een erg mooie en stijlvolle uitstraling geven.

Gordijnen

Heeft u liever gordijnen met een dikkere stof? Kies dan voor overgordijnen. Deze gordijnen kunnen zorgen voor verduistering, isolatie en zonwering. Daarnaast kunt u profiteren van de keuzevrijheid. Gordijnen zijn er in veel verschillende soorten, materialen en kleuren. Zo vindt u altijd een gordijn dat past bij uw interieur.

Besparen

Wilt u zonwering aanschaffen? Zorg er dan voor dat u niet onnodig teveel geld betaald voor uw zonwering. De prijzen van verschillende zonwering specialisten kunnen onderling erg verschillen. Door kosteloos en vrijblijvend offertes aan te vragen van verschillende zonwering specialisten in uw regio, kunt u tot wel 40% besparen op uw zonwering.