Shutters App

Overweegt u om shutters aan te schaffen, maar twijfelt u of deze wel in uw huis passen? Er is een handig hulpmiddel waarmee u hier eenvoudig achter komt. Met de mobiele JASNO Shutter Applicatie ziet u snel of shutters passen in uw interieur.

Shutters

Shutters zijn luiken die u met horizontale lamellen open en dicht kunt doen. Het grote voordeel van shutters is dat de lamellen niet helemaal gesloten hoeven te worden om zonlicht tegen te houden. Hierdoor valt het licht op een gefilterde manier naar binnen en dit zorgt voor een romantische sfeer in uw woning. U kunt shutters in elke kamer plaatsen. Plaats bijvoorbeeld shutters in uw badkamer om extra privacy te creëren of plaats uw shutters aan de buitenkant van uw ramen voor extra beveiliging. De prijs van een shutter hangt af van het type materiaal, maar ligt gemiddeld tussen de € 200 en € 500 per m2.

JASNO App

Wilt u weten of shutters goed passen in uw interieur? Shutter specialist JASNO heeft hier een oplossing voor bedacht, namelijk de Shutter Foto-App. Deze App is erg eenvoudig in gebruik. U maakt simpelweg een foto van uw raam en kunt snel zien hoe het raam er met shutters uit zou zien. Ook kunt u experimenteren met onder andere de kleur van de shutters, de bediening en met de lamelmaten. Zo kunt u zelf de shutter van uw dromen ontwerpen. De App is gratis te downloaden en is beschikbaar in de App Store en de Android Market.

Jasno shutters app

Ja, ik wil shutters!

Bent u ervan overtuigd dat u shutters wilt toevoegen aan uw interieur? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend offertes aan van zonwering specialisten in uw regio. Door het vergelijken van offertes kunt u tot wel 40% besparen op uw shutters.

Rate this post