Heroal RS Hybrid: combinatie van een rolluik en zonwering

Twijfelt u tussen een rolluik en een zonwering? U hoeft niet meer te kiezen, want er is nu een combinatie van beiden. Heroal heeft een nieuw systeem op de markt gebracht waarbij de voordelen van een rolluik en de voordelen van zonwering worden gecombineerd: de Heroal RS Hybrid.

Rolluik- en zonweringsysteem

Heroal RS Hybrid

De RS Hybrid is een nieuw systeem van rolluiken fabrikant Heroal. Het bedrijf heeft een rolluik en een zonwering gecombineerd tot één product. Aan de buitenkant is de Heroal RS Hybrid een aluminium rolluik. Dit wordt gecombineerd met een stoffen zonwering aan de binnenkant, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de woning. Het doel van dit nieuwe systeem is om de beste eigenschappen van beiden producten met elkaar te combineren. Dankzij het rolluik aan de buitenzijde is de Heroal RS Hybrid weerbestendig en geeft het bescherming tegen onder andere inbraken. De stoffen zonwering aan de binnenkant zorgt ervoor dat het zonlicht, zelfs wanneer de Heroal RS Hybrid slechts gedeeltelijk gesloten is, tegen wordt gehouden.

Geruisloos

Bij het openen en sluiten is Heroal RS Hybrid nagenoeg geruisloos. Dit is een groot pluspunt van dit nieuwe systeem, omdat deze eigenschap uniek is voor een rolluik. Daarnaast beschikt het systeem over goede geluidsisolatie. Dit komt door een speciale stof die Heroal heeft ontwikkeld, die met aluminum lamellen verbonden is. Dit voorkomt geluidsoverlast en dit maakt de RS Hybrid niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor onder andere hotels en kantoorpanden.

Duurzaam

Bij de Heroal RS Hybrid is ook gedacht aan duurzaamheid. Zo is de het systeem op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en beschikt het systeem over goede isolatie. Dit vermindert het warmteverlies door de ramen en hierdoor kunt u besparen op uw energierekening.

Batimat innovatieprijs

Het vernieuwende systeem heeft een jury van 150 experts weten te overtuigen op de Batimat bouwbeurs. De Heroal RS Hybrid heeft namelijk de Innovation Award International 2013 in de wacht gesleept. Het innovatieve systeem heeft weten te scoren door zijn duurzaamheid, geruisloze werking, kleine oproldiameter en goede isolatie. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen, dankzij de water- en vuilafstotende stof.

Zonwering laten plaatsen

Wilt u ook bescherming tegen de zon? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van zonwering specialisten in uw regio. Door het vergelijken van offertes kunt u eenvoudig voor de meest voordelige optie kiezen.

Rate this post