Interieur websites & blogs

Af en toe is het tijd om uw interieur ineens helemaal om te gooien. Is het voor u ook tijd voor een frisse start? Maak dan gebruik van onderstaande interieur websites en blogs om inspiratie op te doen.

Websites en blogs

Als u uw huis opnieuw wilt inrichten dan zijn er een aantal interieur websites en blogs die u kunt raadplegen voor inspiratie. Op deze websites en blogs kunt u nieuwe ideeën opdoen op het gebied van stijlen, meubels en accessoires. Hieronder ziet u enkele mooie websites en blogs die wij voor u hebben geselecteerd.

Wooninspiratie

De naam van deze blog zegt eigenlijk al voldoende. Op Wooninspiratie vindt u inspiratie voor elke ruimte in uw huis. Op deze website vindt u dan ook leuke teksten over woontrends en verschillende soorten inrichtingen. Deze teksten worden afgewisseld met veel en prachtig beeldmateriaal. De eigenaresse van de blog is Angel. Angel is groot fan van alles op het gebied van design en interieur en wil haar bevindingen graag delen met haar lezers.

Dutch Castle

Liliana en Jakobien zijn de website Dutch Castle gestart om mensen te inspireren op het gebied van wonen, tafelen, lifestyle en reizen. De dames zijn gek op dutch design en op Dutch Castle u vindt hier dan ook onder andere mooie, nieuwe en unieke creaties van Nederlandse bodem. Doordat deze website wordt gevuld met aansprekende verhalen en een flinke dosis humor voelt de blog erg persoonlijk aan.

Woontrendz

Op Woontrendz.nl kunt u eenvoudig inspiratie opdoen. U vindt hier veel informatie en beeldmateriaal over het inrichten van verschillende ruimtes in huis en over verschillende woonstijlen. Zo kunt u er zelf achter komen welke woonstijl en inrichting goed bij u past. Ook biedt de website een ‘doe het zelf’ rubriek met handige tutorials over hoe u zelf leuke accessoires kunt maken voor in huis. De website heeft een blog die regelmatig wordt gevuld met artikelen van verschillende bloggers en ook vindt u een handig overzicht van leuke woonwebwinkels voor als u tot een aankoop over wilt gaan.

wooninspiratie

ShowHome

Op ShowHome vindt u alles wat met interieur te maken heeft. Zo vindt u dagelijkse nieuwe woontips, kunt u een kijkje nemen op de inspiratieblog en kunt u zelfs een overzicht vinden van woonwinkels en van interieurstylisten per regio. Ook kunnen bezoekers zelf foto’s van hun eigen interieur uploaden in de rubriek ‘Binnenkijken’. Zo kunt u binnenkijken in het interieur van andere lezers en zelf ook een leuke bijdrage leveren op de website.

Interieur Inspiratie

Interieurinspiratie.nl is een informatieve website op het gebied van wonen. De eigenaresse Danielle wil haar bezoekers inspiratie bieden voor een sfeervolle en gezellige woning. De website geeft ideeën over de inrichten van allerlei soorten kamers en zelfs voor de tuin. Ook heeft Interieur Inspiratie regelmatig leuke winacties, nieuwtjes en heeft de website een rubriek ‘Binnenkijkers’, waarin u een kijkje kan nemen in verschillende soorten woningen.

Ik Woon Fijn

Ikwoonfijn.nl is een verzamelplaats voor inspirerende foto’s en verhalen op het gebied van wonen en interieur. Op Ikwoonfijn.nl kunnen bezoekers zelf foto’s van hun unieke inrichting kunnen plaatsen. Ook heeft de website een vast team met gastbloggers. Deze bloggers schrijven inspiratie artikelen over de tuin, slaapkamer, keuken of andere ruimtes in en rondom het huis. Deze artikelen worden afgewisseld met veel beeldmateriaal.

3/5 - (1 stemmen)