Winsol lanceert productinnovaties op de Batibouw

Het bekende en internationale zonwering merk Winsol heeft op de Batibouw beurs nieuwe zonneschermen en technologieën gelanceerd. Lees hier meer over deze productinnovaties.

Batibouw

De Batibouw is een internationale beurs voor professionals en consumenten in de bouwsector. De beurs vindt jaarlijks plaats in de Brussels Expo. De beurs trekt gemiddeld zo’n 300.000 bezoekers, verspreid over 11 dagen. Op de beurs worden vele innovaties geïntroduceerd op het gebied van bouw, renovatie en inrichting.

Productinnovaties

De Batibouw vond plaats van 22 februari tot en met 2 maart 2014. Zonwering specialist Winsol heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om vier innovaties te introduceren. Hieronder leest u meer over deze nieuwe technologieën.

Squaro

Squaro

Met het nieuwe knikarmscherm Squaro combineert Winsol klassieke technologie met een modern en strak design. Het knikarmscherm heeft een gesloten cassette dat volledig is opgebouwd uit aluminium onderdelen en beschikt over een uniek, vierkant design met elegant afgeronde profielen. De Squaro is opgebouwd volgens een nieuw draagbuisprincipe wat de stabiliteit van het scherm verhoogt. Dankzij de uitneembare stalen draagbuis kan het knikarmscherm snel en eenvoudig worden gemonteerd. Na de montage is er niets meer te zien van deze draagstructuur. Eventueel kan er ook nog ledverlichting worden toegevoegd aan het scherm.

Win Cube

WinCube

De Win Cube is een terrasoverkapping met een minimalistisch ontwerp, bedacht door de Nederlandse designer Jan des Bouvrie. De overkapping heeft een geïntegreerd, horizontaal doek en beschikt over een speciaal systeem wat het mogelijk maakt om het doek in een variabele hellingshoek te plaatsen. Dit zorgt voor bescherming tegen de laagstaande zon en regenafvoer. Nieuw is dat de Win Cube nu ook beschikbaar is met ledverlichting. De ledstrip zit verwerkt in een profiel dat wordt gemonteerd aan de gootprofielen en geeft genoeg licht om ’s avonds het gehele doekoppervlak te verlichten.

Helyos

Helyos

De Helyos is een innovatieve terrasoverkapping met aluminium lamellen. De lamellen zijn elektrisch instelbaar tot 120 graden, waardoor u zelf de lichtinval en ventilatie kan regelen en doseren. Als de lamellen gesloten zijn geeft de Helyos overkapping de perfecte beschutting tegen regen. De overkapping beschikt ook over een waterafvoersysteem. Optioneel kan de Helyos overkapping worden uitgerust met windvaste screens, glazen schuifwanden en ledverlichting.

Lumisol

lumisol

Lumisol is een gesloten cassettesysteem dat nu ook beschikbaar is met optionele ledverlichting in het voorprofiel. Hiermee creëert u indirecte sfeerverlichting. Als u de ledverlichting in het voorprofiel combineert met een ledstrip in de gootprofielen, ontstaat er een mooie balans tussen functioneel licht en sfeerverlichting. Door de gesloten cassette wordt het zonnescherm beschermt tegen regen, stof en ongedierte.

Besparen op uw terrasscherm

Bent u geïnspireerd door bovenstaande terrasschermen en wilt u zelf ook zonwering aanschaffen? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend offertes aan van zonwering specialisten in uw regio. Door het vergelijken van offertes kunt u tot wel 40% besparen op uw zonwering.

Rate this post