Knikarmscherm

Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis. Lees hier alles wat u moet weten over knikarmschermen en ontdek de gemiddelde prijzen.

Wat kost een knikarmscherm?

Bent u op zoek naar zonwering en is uw oog gevallen op de luxe knikarmschermen? Dan bent u vast benieuwd naar de prijzen. De prijzen van knikarmschermen hangen van vele factoren af. Wilt u bijvoorbeeld een klein of groot knikarmscherm en gaat u voor de voordelige prijzen van handmatige bediening of juist het gebruiksgemak van elektrische bediening? Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen van een knikarmscherm:

Soort zonweringGemiddelde prijzen per zonwering incl. btwBreedte
Knikarmscherm€ 650 - € 1.0504 - 5 meter
BedieningGemiddelde prijzenPrijs afhankelijk van
Bediening€ 35 - € 250Handmatig of elektrisch
MontageGemiddelde prijzenPrijs afhankelijk van
Montage€ 120 - € 200Type en aantal zonneschermen
Totaalprijs€ 805 - € 1.500

Twijfelt u over het kopen van een knikarmscherm? Bedenk u dan dat u niet alleen een knikarmscherm aanschaft, maar investeert in optimaal wooncomfort en een hogere woningwaarde. Een knikarmscherm heeft tegenwoordig een levensduur van ongeveer 15 jaar. Koopt u een knikarm zonnescherm, dan heeft u hier vele jaren profijt van.

Knikarmscherm

Bespaar op uw knikarm zonnescherm

Het is u vast wel eens overkomen: u heeft net een nieuwe auto, smartphone of horloge gekocht. Een goede deal dacht u, dus u deelt het nieuws vol trots met uw vrienden en familie. Plotseling hoort u dat één van uw kennissen precies dezelfde aankoop heeft gedaan, alleen dan voor slechts tweederde van de prijs die u heeft betaald. Daar baalt u flink van. Wilt u dit soort vervelende situaties voorkomen bij de aanschaf van uw knikarm zonnescherm? Vergelijk dan eerst de prijzen van meerdere zonwering specialisten, voordat u uw nieuwe knikarmscherm laat plaatsen. U zult zien dat de prijzen van zonwering specialisten flink uiteenlopen en het vergelijken van de prijzen de enige manier is om de beste prijs voor uw knikarmscherm boven water te halen. Betekent dit dat u bij iedere zonwering specialist in uw regio een aparte offerteaanvraag in moet vullen? Nee, dit neemt onnodig veel tijd in beslag. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar voordelige knikarmschermen. Vraag hier met slechts één aanvraag binnen 2 minuten offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten. Binnen 2 werkdagen heeft u de gratis én vrijblijvende offertes van de zonwering specialisten in uw regio al in huis. Wat is de volgende stap? Leg de offertes naast elkaar, kijk welke zonwering specialist uw klus het voordeligst kan uitvoeren en geniet dit jaar nog van een heerlijk schaduwrijk terras met uw nieuwe knikarmscherm.

Knikarmscherm: luxe en effectief

Geniet u in de zomermaanden ook zo van uw terras? Frisse buitenlucht, uitzicht op uw prachtige tuin en de warme zonnestralen die u weer voorzien van een gezonde dosis vitamine D. Toch zitten er ieder jaar weer hete dagen tussen waarop de felle zonnestralen u meer warmte bieden dan gewenst. Comfortabel buiten zitten is er niet meer bij, tenzij u zorgt voor verkoeling. Een perfecte manier om te zorgen voor schaduw op uw terras is met een knikarmscherm. Een knikarm zonnescherm wordt aan uw gevel gemonteerd en met behulp van 2 armen die vooruit knikken horizontaal uitgerold. Het knikarmscherm is verkrijgbaar tot een breedte van 10 meter en een uitval (dit is de afstand van de gevel tot het uiteinde van het zonnescherm) van 4 meter, en kan hierdoor ieder terras van verkoeling voorzien, groot of klein. Een mooie bonus: het knikarmscherm houdt felle zonnestralen tegen voordat ze de ramen van uw woning bereiken. U profiteert dus niet alleen van een koel terras, maar de temperatuur in uw woning blijft ook aangenaam.

Knikarmscherm

Altijd voldoende schaduw

U kent het vast wel: het eeuwenoude geklooi met parasols. Zit u eindelijk ontspannen in de schaduw, moet u 5 minuten later wéér de parasol verplaatsen omdat de zon van plek is veranderd. Met een knikarmscherm heeft u geen last van dit soort ongemakken, het scherm is groot genoeg om u én uw gezinsleden van verkoeling te voorzien. De hoek van een knikarm zonnescherm is verstelbaar en u zet het scherm dus zo schuin als u zelf wilt. De zon kan zo niet onder het scherm doorschijnen en u geniet de hele dag lang van een schaduwrijk terras.

Knikarmscherm

Behoud de ruimte op uw terras

Heeft u een terras, dan wilt u deze natuurlijk optimaal benutten. Zonwering kan dan in de weg zitten. Wilt u de vrije doorloop op uw terras behouden, dan is een knikarmscherm de beste keuze. Het grote voordeel van een knikarm zonnescherm is dat u er makkelijk onderdoor kunt lopen. Het scherm hangt hoog en ook de armen van het scherm blijven vlak onder het schermdoek zitten. Met een knikarmscherm profiteert u dus van complete bewegingsvrijheid op uw terras.

Knikarmscherm plaatsen

Heeft u een mooi knikarm zonnescherm uitgezocht, dan is het tijd om het scherm te monteren aan uw gevel. Waar sommige soorten zonwering, zoals een klein uitvalscherm of een rolluik met handmatige bediening, misschien nog wel door een handige doe-het-zelver geplaatst kunnen worden, is dit bij een knikarmscherm geen verstandig idee. Knikarmschermen zijn groot en zwaar, het is dus belangrijk dat het scherm stevig en met voldoende bevestigingspunten aan uw gevel wordt gemonteerd. Daarnaast zijn knikarm zonneschermen vaak voorzien van elektrische bediening én wordt het scherm aan de bovenzijde van uw raam gemonteerd waardoor u constant boven uw macht moet werken. Al deze factoren maken de plaatsing van een knikarmscherm een ingewikkelde en risicovolle klus. Voorkom een stoeipartij met uw zonnescherm, ondragelijke spierpijn in uw armen en misschien zelfs een beschadigde gevel en laat de plaatsing van het knikarmscherm over aan een vakman. Een zonwering specialist neemt u alle zorgen uit handen, heeft de klus binnen een mum van tijd geklaard én geeft u ook nog eens garantie op uw zonnescherm.

Knikarmscherm

Betaal niet de hoofdprijs

Wilt u deze zomer nog genieten van uw nieuwe knikarm zonnescherm? Schakel dan een zonwering specialist in. Deze voorziet u van persoonlijk en professioneel advies, beantwoord al uw brandende vragen én zorgt ervoor dat uw knikarmscherm perfect wordt geplaatst, zodat u er jarenlang profijt van heeft. Natuurlijk hoeft u hiervoor niet de hoofdprijs te betalen. Het aanbod van zonwering specialisten is groot. Maak gebruik van deze concurrentie en vergelijk de prijzen voordat u met een zonwering specialist in zee gaat. Zonwering specialisten bieden knikarmschermen tegen verschillende prijzen aan. Zo betaalt u bij zonwering specialist A misschien wel € 1.250 voor een knikarmscherm, terwijl zonwering specialist B exact dezelfde klus wil uitvoeren voor slechts € 1.000. Snel en eenvoudig de zonwering specialist met de scherpste prijzen opsporen? Vraag binnen 2 minuten offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen heeft u alle offertes in huis en ziet u direct welke zonwering specialist uw knikarmscherm tegen de beste prijs kan plaatsen. Bent u van gedachten veranderd of stelt u de aankoop van uw knikarmscherm liever nog even uit? Het aanvragen van offertes doet u bij ons volledig gratis en vrijblijvend, u kunt dus zonder problemen afzien van de klus.