Zonwering opties

Als u kiest voor zonwering, dan kunt u vaak ook kiezen voor verschillende opties en accessoires. Hierdoor kan de zonwering volledig aan al uw wensen voldoen. Lees hier meer over de verschillende zonwering opties.

Prijzen opties zonwering

Het kiezen voor extra opties bij uw zonwering kan u een stuk meer gemak bieden, maar natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan verbonden. De prijzen voor de extra opties van zonwering verschillen per optie. Zo ligt de meerprijs van een zonnescherm met stormvaste armen gemiddeld rond de € 35 per scherm, terwijl u voor een zonnescherm met elektrische bediening met een zon- en windautomaat rekening moet houden met een meerprijs van ongeveer € 425.
Voor de exacte prijzen kunt u een offerte aanvragen bij een zonwering specialist. U vraagt eenvoudig offertes aan van meerdere zonwering specialisten in uw regio door hierboven uw postcode in te vullen. Door het vergelijken van meerdere offertes, kunt u eenvoudig tot wel 40% op de kosten besparen.

Extra opties

Het voordeel van zonwering is dat u het volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen voor het soort zonnescherm, de kleur en de bediening. U kunt eventueel ook kiezen voor extra opties, zoals stormvaste armen of verlichting in uw zonnescherm. Deze extra opties kunnen uw zonwering nog luxer maken en u nog meer gemak bieden.

Horren

Zonneschermen zijn in de zomer praktisch onmisbaar. Zonwering beschermt u tegen warme en felle zonnestralen. Het houdt echter geen insecten buiten de deur. Daarvoor kunt u het beste horren laten plaatsen voor uw ramen en/of deuren. Met horren houdt u insecten tegen, maar laat u nog wel frisse lucht naar binnen. Zonwering specialisten kunnen vaak ook horren leveren en plaatsen. Het is dan ook makkelijk en voordelig als u de horren samen met uw zonwering laat plaatsen.

Stormvaste armen

Als u op een plek woont waar doorgaans veel wind is, bijvoorbeeld aan de kust of op hoogte, dan kunt u het zonnescherm het beste laten uitrusten met stormvaste armen. Stormvaste armen zullen uw zonnescherm beschermen tegen deze wind. Deze verzwaarde armen zorgen ervoor dat het doek niet gaat klapperen wanneer de wind voorbij raast. Hierdoor voorkomt uw schade aan uw zonnescherm.

Verlichting

knikarmscherm

In bepaalde gevallen kan uw zonwering worden voorzien van verlichting. Dit is voornamelijk gunstig als u kiest voor een terrasscherm. U kunt dan ook ’s avonds profiteren van een luxe en goed verlicht terras. Er zijn verschillende opties mogelijk qua verlichting. Zo kan er bijvoorbeeld een ledstrip of halogeenverlichting in de voorlijst van het zonnescherm of in de cassette worden ingebouwd. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van een sfeervol terras.

Zon- en windautomaat

U kunt natuurlijk kiezen voor zonwering met handmatige bediening of elektrische bediening. U kunt echter ook kiezen voor elektrische bediening met zon- en windautomaat. Een zonnescherm met zon- en windautomaat beschikt over een sensor aan de gevel van uw huis. Deze sensor houdt voor u in de gaten of de zon schijnt of dat er veel wind staat. Wanneer de zon schijnt, gaat uw zonnescherm automatisch uit. Wanneer er juist veel wind staat wordt uw zonwering automatisch ingetrokken. Doordat het scherm automatisch in- en uitgeklapt wordt, biedt dit gemak én bescherming voor uw zonnescherm.

Voordelige prijzen

Wilt u een zonnescherm kopen? Ook met extra opties, bent u natuurlijk altijd op zoek naar de voordeligste prijzen. Voordelige prijzen kunt u het beste vinden door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van zonwering specialisten in uw regio. U ontvangt dan offertes van meerdere zonwering specialisten, waardoor u eenvoudig de prijzen van verschillende specialisten naast elkaar kunt leggen. Hierna kunt u kiezen voor de zonwering specialist met de voordeligste prijzen of de zonwering specialist die het beste aansluit op uw wensen.