Zonwering prijzen

Zonwering zorgt zelfs tijdens de meest extreme hittegolf voor een heerlijk koele woning. Wilt u uw woning voorzien van zonwering en bent u benieuwd naar de prijzen? Ontdek de gemiddelde prijs per zonnescherm en bekijk hoe u eenvoudig bespaart op de prijzen van zonwering.

Zonwering prijzen

Wilt u uw woning voorzien van zonwering? Deze investering doet u niet zonder een goed beeld te hebben van het kostenplaatje. U wilt immers weten of zonwering past binnen uw budget en wat het prijsverschil tussen de verschillende soorten zonwering is. Wij helpen u graag op weg met een indicatie van zonwering prijzen. Hieronder ziet u alle gemiddelde prijzen van populaire soorten zonwering op een rij.

Soort zonweringPrijzen per zonwering incl. btwBreedte
Jaloezieën€ 90 - € 6001 - 3 meter
Screens€ 150 - € 2701 - 3 meter
Zonnescherm€ 170 - € 1.0501 - 5 meter
Uitvalscherm€ 170 - € 6901 - 4 meter
Knikarmscherm€ 650 - € 1.0504 - 5 meter
Shutters€ 300 - € 1.4001 - 3 meter
Markiezen€ 340 - € 7501 - 5 meter
BedieningPrijzenPrijs afhankelijk van
Bediening€ 35 - € 250Handmatig of elektrisch
MontagePrijzenPrijs afhankelijk van
Montage€ 50 - € 200Type zonwering

De prijzen van zonwering heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Het ene zonnescherm is simpelweg duurder in aanschaf dan de andere. Heeft u een beperkt budget, maar bent u wel op zoek naar effectieve zonwering voor uw woning? Kies dan voor een uitvalscherm. Dankzij de eenvoudige constructie ligt de prijs van dit zonnescherm laag. Een uitvalscherm van 1 meter breed heeft u al vanaf € 325, inclusief montage. Wilt u zonwering met een authentieke en klassieke uitstraling? Dan is er maar 1 optie: markiezen. Markiezen zijn dankzij hun bijzondere uiterlijk een echte eyecatcher. Het prijskaartje van een markies ligt wel iets hoger. Houd rekening met een vanafprijs van € 565 voor een markies van 1 meter breed, inclusief montage.

Prijzen zonwering buiten

Bespaar op de prijs van uw zonnescherm

Het is een situatie die bijna iedereen herkent: u heeft net een nieuwe smartphone gekocht. Vol trots vertelt u dit tegen uw familie, vrienden en buren, wanneer één van uw vrienden vertelt dat hij precies dezelfde smartphone heeft aangeschaft, maar dan voor een fractie van de door u betaalde prijs. U voelt zich natuurlijk enorm in de maling genomen. Wilt u dit soort vervelende situaties bij de aanschaf van uw zonnescherm niet meemaken? Vergelijk dan altijd de prijzen van meerdere zonwering specialisten voordat u de klus uitbesteedt. Er zijn talloze zonwering specialisten die uw zonwering binnen een mum van tijd kunnen plaatsen, maar al deze specialisten hanteren andere tarieven. Door het vergelijken van de prijzen weet u zeker dat u de scherpste prijs boven water haalt. Wij helpen u graag met het besparen op uw nieuwe zonnescherm. Vraag bij ons in één klap gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten bij u in de buurt. Binnen slechts 2 werkdagen heeft u de offertes in huis. Vergelijk de prijzen en zie binnen enkele seconden welke specialist de voordeligste zonwering prijzen hanteert. Met deze simpele handeling bespaart u eenvoudig tot wel honderden euro’s op de prijs van uw zonnescherm.

Binnen- of buitenzonwering?

Wanneer u op zoek gaat naar zonwering prijzen, is het verstandig om vooraf te bedenken of u geïnteresseerd bent in binnen- of buitenzonwering. Deze keuze heeft namelijk een grote invloed op de prijs van uw zonwering. Lees verder en ontdek welke optie het beste aansluit op uw wensen.

Binnenzonwering prijzen

Stoort u zich wel eens aan die felle zonnestralen die het zicht op uw televisie- of computerscherm blokkeren? Met binnenzonwering is dit voorgoed verleden tijd. Binnenzonwering houdt de felle zonnestralen tegen, waardoor het in huis een stuk koeler blijft. Binnenzonwering is minder effectief dan buitenzonwering, maar biedt wel veel andere voordelen. Zo heeft u met binnenzonwering raamdecoratie, privacy, verduistering en zonwering in één. En dan hebben we het grootste voordeel nog niet eens benoemd: de lage prijzen. Zo beginnen de prijzen van jaloezieën al bij € 90 en heeft u al een simpel rolgordijn vanaf € 50. Door de binnenzonwering zelf te plaatsen houdt u de prijzen van deze zonwering laag. Wilt u geen omkijken hebben naar deze klus en de montage overlaten aan een vakman? Houd voor de montage van binnenzonwering rekening met gemiddelde prijzen tussen de € 50 en € 100.

Zonwering prijs

Buitenzonwering prijzen

Bent u de slapeloze nachten in de zomermaanden zat en wilt u nooit meer slapen in een woning die aanvoelt als een broeikas? Kies voor buitenzonwering en geniet voortaan van de aangename temperatuur in huis of een lekker schaduwrijk terras. Omdat buitenzonwering de warme zonnestralen al tegenhoudt voordat ze uw ramen bereiken, wordt het glas in uw ramen niet opgewarmd. Hierdoor is buitenzonwering bijzonder effectief en kunt u hiermee iedere hittegolf met gemak aan. De prijzen van buitenzonwering lopen erg uiteen, maar liggen hoger dan die van binnenzonwering. Houd rekening met een prijs van € 150 voor een zonnescreen van 1 meter breed, exclusief montage. Wilt u een groot terras van verkoeling voorzien? De prijs voor een knikarmscherm van 5 meter breed met elektrische bediening ligt gemiddeld rond de € 1.250, exclusief montage. Laat een zonnescherm altijd monteren door een ervaren specialist. De totaalprijs wordt iets hoger, maar u voorkomt hiermee onnodige schade aan uw zonwering of gevel. Voor de montage van een zonnescherm betaalt u gemiddeld € 100 tot € 200.

Handmatige of elektrische bediening

Heeft u het perfecte zonnescherm gevonden? Dan is het tijd om te kiezen voor de bediening. Deze beslissing heeft veel invloed op de prijs. U heeft 3 opties:

  • zonwering met handmatige bediening
  • zonwering met elektrische bediening
  • zonwering met afstandsbediening

Wilt u de prijs van uw zonwering zo laag mogelijk houden en vindt u het geen probleem om uw zonnescherm handmatig open en dicht te doen? Kies dan voor zonwering met handmatige bediening. De zonwering wordt voorzien van een handslinger en het prijskaartje blijft laag. Wilt u meer comfort? Kies dan voor zonwering met elektrische bediening. De zonwering heeft een ingebouwde motor en met een wandschakelaar bedient u het scherm. Zeker bij een groot zonnescherm, zoals een markies of een knikarmscherm, is dit een fijne uitkomst. Wat betaalt u voor deze extra functie? Aan elektrische bediening zit een meerprijs van ongeveer € 150. Heeft u meerdere zonneschermen en wilt u deze allemaal tegelijk bedienen? Dit kan, wanneer u kiest voor elektrische bediening met afstandsbediening. Vanaf een willekeurige plek in of rondom huis doet u één of meerdere zonneschermen tegelijk open of dicht. Het prijskaartje voor elektrische bediening met afstandsbediening ligt gemiddeld tussen de € 200 en € 250.

Zonwering prijzen woning

Zonwering prijzen: Montagekosten

Bent u het kostenplaatje voor zonwering aan het berekenen? Vergeet dan niet om de montagekosten in de totaalprijs mee te nemen. Kiest u voor binnenzonwering? Dan is het mogelijk om de zonwering zelf te plaatsen en zo te besparen op de prijzen. Besteedt u uw vrije dagen liever aan leuke dingen of laat u buitenzonwering plaatsen? Besteedt de montage dan uit aan een vakman. Zonneschermen zijn vaak groot, zwaar en onhandig om vast te houden. De montage is hierdoor een risicovolle klus. Wilt u een kapot zonnescherm, schade aan uw gevel of andere vervelende situaties voorkomen? Voor een prijs van gemiddeld € 50 tot € 200 laat u het zonnescherm professioneel plaatsen. Laat u een klein zonnescherm met handmatige bediening plaatsen, dan vallen de montagekosten lager uit dan wanneer u kiest voor een knikarmscherm van 4 meter breed met elektrische bediening.

Handige bespaartip: Heeft u meerdere zonneschermen aangeschaft of willen uw buren ook zonwering laten plaatsen? Laat deze schermen dan in één keer plaatsen door een specialist. U bespaart op de voorrijkosten en spreekt wellicht ook nog een leuke korting af met uw zonwering specialist.

Vind de scherpste zonwering prijs

Bent u op zoek naar zonwering, dan komt u er al snel achter: er zijn talloze zonwering bedrijven die uw klus willen uitvoeren. Welke zonwering specialist kiest u? Het liefst vergelijkt u de verschillende zonwering specialisten op prijs, kwaliteit en keurmerken, maar de aanbieders lopen niet graag met deze informatie te koop. Het telkens opnieuw aanvragen van losse offertes kost veel tijd en is onnodig. Vraag bij ons binnen 2 minuten in één klap offertes aan van tot wel 4 verschillende zonwering specialisten in uw regio. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes. Wat heeft u aan 4 verschillende offertes? U zult zien dat de prijzen van verschillende zonwering specialisten flink uiteenlopen. Leg de zonwering offertes naast elkaar en haal binnen een mum van tijd de scherpste prijs voor uw zonnescherm boven water. Bepaal zelf de prijs van uw zonnescherm én bespaar met gemak tientallen tot honderden euro’s op uw zonwering.

Offerte zonwering