Knikarmscherm prijzen

Een knikarmscherm is een onmisbare toevoeging aan ieder terras. Heeft u interesse in een knikarmscherm en bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk hier een handig overzicht van de gemiddelde kosten en lees hoe u de scherpste prijzen voor uw knikarmscherm boven water haalt.

Knikarmscherm prijzen

Klinkt een koel en schaduwrijk terras tijdens een hete zomerdag u als muziek in de oren? Dan is een knikarmscherm het zonnescherm voor u. Een knikarmscherm is groot genoeg om uw hele terras van verkoeling te voorzien. Het kopen van een knikarmscherm doet u niet zomaar, het is een serieuze investering. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte knikarmscherm en geven u inzicht in de gemiddelde prijzen. Zo stelt u binnen een mum van tijd het perfecte knikarmscherm samen die past binnen uw budget.

Soort zonweringGemiddelde prijs per knikarmscherm incl. btwBreedte
Knikarmscherm€ 650 - € 1.0504 - 5 meter
BedieningGemiddelde prijzenPrijs afhankelijk van
Bediening€ 35 - € 250Handmatig of elektrisch
MontageGemiddelde prijzenPrijs afhankelijk van
Montage€ 120 - € 200Type en aantal knikarmschermen
Totaalprijs€ 805 - € 1.500

Zoals u ziet hangt de prijs van een knikarmscherm af van verschillende factoren. Wilt u een simpel knikarmscherm met handmatige bediening? Deze heeft u al vanaf € 800, inclusief de montage door een specialist. Wilt u dit knikarmscherm met een afstandsbediening open en dicht doen? Voor deze extra luxe betaalt u een meerprijs. Houd rekening met een prijs van ongeveer € 1.100, inclusief montage.

Betaal niet de hoofdprijs

U heeft nu inzicht in de gemiddelde prijzen voor een knikarmscherm. Gebruik deze informatie tijdens uw zoektocht naar de beste zonwering specialist. Veel aanbieders vragen te hoge prijzen voor een knikarmscherm. Gaat u met de eerste de beste zonwering specialist in zee? Dan is de kans dat u onnodig te veel betaalt groot. Pak het slim aan en vergelijk de prijzen van meerdere zonwering specialisten bij u in de buurt voordat u een keuze maakt. Door de specialisten te vergelijken weet u precies welke specialist de beste kwaliteit biedt tegen de scherpste prijs. Wilt u de beste prijs boven water halen, maar hier geen uren van uw tijd aan besteden? Vraag bij ons eenvoudig binnen 2 minuten offertes aan van tot wel 4 betrouwbare zonwering specialisten in uw regio. De offertes heeft u binnen 2 werkdagen in handen. Leg de offertes naast elkaar en ontdek binnen enkele seconden welke aanbieder uw knikarmscherm tegen de scherpste prijs kan plaatsen. Twijfelt u nog? Het aanvragen van offertes doet u bij ons volledig gratis én vrijblijvend. Probeer het en ontdek snel hoeveel geld u bespaart op uw nieuwe knikarmscherm.

Extra tip: de verschillende zonwering offertes die u in handen heeft geven u een optimale onderhandelingspositie. Gebruik de offertes van concurrenten tijdens het onderhandelen over de prijs van uw knikarmscherm en bespaar nog meer geld.

 

Knikarmscherm

Handmatige of elektrische bediening?

Er zijn verschillende factoren die de prijzen van knikarmschermen beïnvloeden. Iets dat een grote invloed heeft op de prijs is de keuze voor handmatige of elektrische bediening. Heeft u een klein budget en wilt u de prijzen voor uw knikarmscherm zo laag mogelijk houden? Kies dan voor een knikarmscherm met handmatige bediening. Met een handslinger draait u uw knikarmscherm handmatig open en dicht. Wilt u meer comfort, kies dan voor een knikarmscherm met elektrische bediening. Omdat knikarmschermen vaak groot en zwaar zijn is elektrische bediening gebruikelijk. Het knikarmscherm wordt voorzien van een motor en met een wandschakelaar doet u het zonnescherm met één druk op de knop open of dicht. Wilt u nog meer luxe en het knikarmscherm vanaf iedere plek in en rondom uw huis bedienen? Dan biedt een knikarmscherm met afstandsbediening uitkomst. Een extra optie is het toevoegen van een zon- en windautomaat. Schijnt de zon, dan gaat het knikarmscherm automatisch uit. Staat er veel wind? Dan wordt het knikarmscherm automatisch ingeklapt om schade aan het scherm te voorkomen. Wat kosten deze bedieningsmogelijkheden voor uw knikarm zonnescherm? Bekijk hieronder een indicatie van de meerprijs:

  • Bediening met handslinger: € 35
  • Elektrische bediening met schakelaar: € 125
  • Elektrische bediening met afstandsbediening: € 225
  • Zon- en windautomaat: € 225

Montagekosten knikarmscherm

Koopt u een simpel rolgordijn of eenvoudige jaloezieën als binnenzonwering? Kies ervoor om deze zelf te plaatsen en betaal geen montagekosten. Bij knikarmschermen kunt u de montage beter overlaten aan een ervaren specialist. Knikarmschermen zijn groot en zwaar. Het is van groot belang dat het scherm stevig aan de gevel wordt bevestigd om gevaarlijke situaties te voorkomen. Voorkom beschadigingen aan uw gloednieuwe knikarmscherm en laat de montage over aan uw zonwering specialist. Zo zit u niet opgescheept met de frustrerende klus en weet u zeker dat uw nieuwe knikarmscherm binnen een mum van tijd vakkundig wordt geplaatst. Wat betekent dit voor de prijzen van knikarmschermen? De montagekosten hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw knikarmscherm, de bediening en de verdieping waarop deze geplaatst wordt. Houd rekening met een prijs van gemiddeld € 120 – € 200 voor het professioneel laten plaatsen van uw knikarmscherm. Een tip: heeft u meerdere zonneschermen die u wilt laten plaatsen of willen uw buren ook een gloednieuw knikarmscherm? Laat deze zonneschermen in één keer plaatsen. U bespaart op de voorrijkosten én kunt een mooie prijs afspreken met uw zonwering specialist.

Knikarmscherm

Open of gesloten cassette: de prijzen

Ieder knikarmscherm is voorzien van een cassette, dit is de bak waar het doek in wordt opgerold. Er zijn verschillende soorten cassettes:

  • Open cassette: Een open cassette is alleen geschikt voor plekken waar er geen regen bij het doek kan komen. Deze cassette is het voordeligst in aanschaf.
  • Semi cassette: De semi cassette beschermt het doek van uw knikarmscherm aan de boven- en voorkant tegen regen.
  • Gesloten cassette: Een gesloten cassette beschermt uw doek optimaal. Het doek wordt helemaal afgesloten, waardoor er geen drupje regenwater bij kan. Hierdoor blijft uw knikarmscherm extra lang in goede staat.

Hangt uw knikarmscherm onder een afdak en wilt u besparen op de prijzen? Kies dan voor een open of semi cassette. Kan er regen bij uw knikarmscherm, kies dan voor een gesloten cassette. Door te investeren in een gesloten cassette gaat uw knikarmscherm langer mee en voorkomt u dat u over 2 jaar een nieuw zonnescherm aan moet schaffen. De meerprijs van een gesloten cassette ligt rond de € 200.

Voordelig zonnescherm

Wilt u een zonnescherm kopen, maar vindt u de prijzen voor een knikarmscherm aan de hoge kant? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een uitvalscherm. Uitvalschermen houden uw woning tijdens de hete zomerdagen lekker koel. Door de lage aanschafprijzen zijn deze zonneschermen ongekend populair. De prijs van een uitvalscherm begint al bij € 325, inclusief montage. Het uitvalscherm is zeer effectief, maar minder geschikt voor plekken waar u onder het scherm door wilt lopen. Wilt u een zonnescherm plaatsen op een plek waar u de vrije doorgang wilt behouden, bijvoorbeeld op uw terras? Dan is een knikarmscherm de beste optie en de hogere prijs meer dan waard.

Uitvalscherm

Bespaar tientallen euro’s op uw nieuwe knikarmscherm

Wilt u het liefst vandaag nog profiteren van uw nieuwe knikarmscherm? Ga op zoek naar een zonwering specialist die deze klus voor u kan uitvoeren, maar let op: kies niet klakkeloos voor de eerste specialist die u tegenkomt. Waarom niet? De zonwering specialisten die werkzaam zijn in uw regio zijn er waarschijnlijk te veel om op te noemen. Deze specialisten bieden u de mooiste knikarmschermen, maar tegen wisselende prijzen. Vraagt de zonwering specialist bij u om de hoek € 1.250 voor een knikarmscherm? Grote kans dat een zonwering specialist 10 kilometer verderop precies hetzelfde knikarmscherm kan bieden voor slechts € 1.100. Wilt u zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw knikarmscherm? Vergelijk dan altijd de prijzen van meerdere zonwering specialisten voordat u de klus uitbesteedt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de voordeligste zonwering specialist. Vraag bij ons in één klap gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten bij u in de omgeving. De offertes ontvangt u binnen slechts 2 werkdagen. De volgende stap? Leg de offertes naast elkaar en zie welke zonwering specialist uw knikarmscherm voor de scherpste prijs aanbiedt. Eenvoudig bespaart u tientallen tot wel honderden euro’s op de prijs van uw nieuwe knikarmscherm door het vergelijken van offertes.

Knikarmscherm prijzen vergelijken