Screens prijzen

Screens prijzen hangen met een aantal factoren samen. Hoe wordt de prijs voor uw screen berekend?

Screens prijzen

Kiest u voor screens als zonwering en bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Een screen kost tussen de € 170 en € 270 per m2. Deze prijs is inclusief btw. Hoe groter de screen, hoe lager de prijs per m2. Ter illustratie hebben we voor u op een rij gezet wat de screens prijzen van 3 maten screens zijn:

  • 80 cm hoog x 60 cm breed: € 200
  • 150 cm hoog x 75 cm breed: € 230
  • 200 cm x 150 cm breed: € 300

Om de exacte prijs voor screens aan uw woning te berekenen, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen door hierboven uw postcode in te vullen.

Prijzen bediening screens

Standaard worden screens met handmatige bediening geleverd. U kunt ook kiezen voor een bediening met een handslinger of voor elektrische bediening. U betaalt dan gemiddeld per zonnescherm de volgende prijs extra:

  • Oogwindwerk (met een handslinger): € 30
  • Elektrisch: € 160
  • Elektrisch met afstandsbediening: € 230

Prijzen bezorgen en monteren

Screens

De bezorgkosten zijn ongeveer € 30 per screen. Vaak worden screens met een uitgebreide montagehandleiding geleverd, waardoor u de schermen zelf kunt monteren. U kunt de screens ook laten monteren. Deze montagekosten lopen uiteen van € 50 tot € 150 per screen en zijn onder andere afhankelijk van de bediening. De montage van een elektrisch bediend scherm is duurder.

Kwantumkorting

Bestelt u meerdere screens tegelijk, dan is er soms kwantumkorting mogelijk. Dit kan oplopen tot honderden euro’s korting op het totaalbedrag. Het kan dus de moeite waard zijn om de zonwering voor alle ramen tegelijk aan te schaffen.

Voordelige zonneschermen

Zoekt u zonwering met een scherpe prijs, dan kunt u kiezen voor uitvalschermen. Deze zonneschermen hebben namelijk een vrij eenvoudige constructie, waardoor de prijzen van uitvalschermen aantrekkelijk zijn voor een kleiner budget.

Offertes screens

Als u screens gaat aanschaffen, dan raden we u aan om de prijzen goed te vergelijken. Screens prijzen kunnen namelijk (aanzienlijk) verschillen. Door het vergelijken van meerdere zonwering offertes kunt al snel tot wel 40% besparen.