Uitvalschermen prijzen

De prijzen van uitvalschermen komen tot stand op basis van de breedte. Wat is de gemiddelde prijs van een uitvalscherm?

Uitvalschermen prijzen

Prijzen van uitvalschermen liggen tussen de € 150 en € 300 per meter breedte. Deze prijs is inclusief btw. De prijzen worden vooral berekend op basis van de breedte van het scherm en de afstand die het scherm uit de gevel steekt (de uitval). We hebben de gemiddelde uitvalschermen prijzen van een aantal veel gekozen maten op een rij gezet:

1 meter breed 2,5 meter breed 4 meter breed
100 cm uitval €350€ 490€ 620
115 cm uitval € 410€ 510€ 660
135 cm uitval € 440€ 530€ 710

Prijzen bediening uitvalscherm Wilt u de exacte kosten voor een uitvalscherm weten? Vul dan hierboven uw postcode in en ontvang gratis offertes van specialisten in uw omgeving. Door het vergelijken van offertes kunt u veel geld besparen.

Een uitvalscherm kan handmatig of elektrisch bediend worden. Standaard heeft het scherm handmatige bediening met een band. U kunt ook kiezen voor bediening met een slinger. Dit wordt een oogwindwerk genoemd. De gemiddelde prijzen van een oogwindwerk en elektrische bediening zijn:

  • Oogwindwerk: € 40
  • Elektrisch: € 110
  • Elektrisch met afstandsbediening: € 250.

Montage- en bezorgkosten

Uitvalschermen

Het monteren van uitvalschermen kost tussen de € 120 en € 200 per scherm. U kunt het scherm ook laten bezorgen en zelf monteren. De bezorgkosten zijn ongeveer € 30 per scherm. U kunt hierop besparen door de schermen bij de leverancier op te halen.

Meerprijs stormvaste armen

Heeft de wind vrij spel langs uw woning of appartement, dan is het verstandig om te kiezen voor zonwering met wind- of stormvaste armen. Stormvaste armen kosten gemiddeld € 35 euro per scherm extra. Deze armen zorgen ervoor dat het doek niet gaat klapperen als de wind onder het scherm slaat. Hierdoor voorkomt u schade aan bijvoorbeeld het doek.

Offertes uitvalschermen

Als u uitvalschermen gaat aanschaffen, dan raden we u aan om meerdere zonwering offertes aan te vragen. De prijzen verschillen namelijk per leverancier. Door uitvalschermen prijzen te vergelijken kunt u tot wel 40% voordeliger uit zijn.