Zonwering offerte

Wilt u zonwering laten plaatsen, maar alleen tegen de scherpste prijs? Vergelijk zonwering offertes en bespaar eenvoudig tientallen tot honderden euro’s op uw zonwering. De beste manier om zonnescherm offertes met elkaar te vergelijken? Lees het hier.

Zonwering offerte: welke prijs is gebruikelijk?

Ontvangt u een zonwering offerte, dan valt uw oog direct op de prijs. Past de prijs in uw budget en is het een eerlijke prijs die de zonwering specialist vraagt voor de klus? Het beoordelen van de prijs is echter alleen mogelijk als u weet welke prijzen gebruikelijk zijn voor zonneschermen. Wij geven u graag inzicht in de gemiddelde prijzen voor zonwering:

Soort zonweringPrijzen per zonwering incl. btw, montage en bedieningBreedte
Jaloezieën€ 150 - € 8001 - 3 meter
Screens€ 300 - € 8001 - 3 meter
Zonnescherm€ 300 - € 2.0001 - 5 meter
Uitvalscherm€ 300 - € 1.5001 - 4 meter
Knikarmscherm€ 700 - € 2.0004 - 5 meter
Shutters€ 400 - € 1.5001 - 3 meter
Markiezen€ 600 - € 1.7001 - 5 meter

Heeft u een offerte in handen en vraagt de zonwering specialist € 500 voor een screen met handmatige bediening, exclusief montage, dan weet u dat u beter nog even verder kunt zoeken naar een zonwering specialist met lagere prijzen. Vindt u een specialist die voor hetzelfde screen een prijs van € 200 vraagt? Dan weet u dat dit een redelijke prijs is. Vergeet echter niet te onderhandelen over de prijs om zoveel mogelijk te besparen. Uw onderhandelingspositie is extra sterk als u meerdere zonnescherm offertes in handen heeft. Snel en zonder moeite tot wel 4 zonwering offertes aanvragen? Lees snel verder.

Zonwering

 

Besparen op zonwering? Vergelijk offertes

Het vergelijken van prijzen is een vast onderdeel van ons leven geworden. Of u nu een vergelijkingswebsite raadpleegt wanneer u een nieuwe laptop koopt of de actiefolders van de plaatselijke supermarkten doorspit voordat u uw wekelijkse booschappen doet, bewust én onbewust speurt u altijd naar de laagste prijzen. Wanneer u van plan bent om zonwering te kopen is het meer dan logisch om ook hier de prijzen te vergelijken. De prijs van zonwering hangt af van verschillende factoren, zoals het type zonnescherm, de afmetingen en de bediening. Dit maakt het bladeren in een reclamefolder om de prijzen te vergelijken een stuk lastiger. Gelukkig is er een betere optie. Vraag hier met één aanvraag binnen 2 minuten offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen heeft u de gratis én vrijblijvende offertes al in huis en ziet u direct wat zonwering op uw woning gaat kosten bij niet 1, maar tot wel 4 verschillende zonwering specialisten. Door het vergelijken van de offertes bespaart u al snel tientallen tot wel honderden euro’s op uw zonnescherm.

Hoe werkt een offerteaanvraag?

Wilt u besparen op zonwering en eerst offertes vergelijken voordat u met een zonwering specialist in zee gaat? Bij ons vraagt u in één klap tot wel 4 offertes voor een zonnescherm aan. Lees hier alles over deze eenvoudige offerteaanvraag:

  • Stap 1: Vul onze offerteaanvraag in. Dit is een fluitje van een cent, de offerteaanvraag neemt slechts 2 minuten in beslag. Geef aan welk type zonwering u wilt, of u kiest voor handmatige of elektrische bediening en op welke verdieping de zonwering moet worden geplaatst. Ook voor extra informatie is er ruimte. Hoe uitgebreider u de opdracht omschrijft, hoe betrouwbaarder de prijzen op de zonwering offertes zijn.
  • Stap 2: Heeft u uw klus omschreven? Verstuur de offerteaanvraag en ontvang binnen 2 werkdagen offertes van tot wel 4 verschillende zonwering specialisten in uw mailbox. Deze zonnescherm offertes zijn uiteraard gratis en compleet vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
  • Stap 3: Heeft u alle zonwering offertes in huis? Leg de offertes naast elkaar en vergelijk de prijzen. Binnen enkele seconden ziet u al welke zonwering specialist de scherpste prijzen biedt.

Zonwering offertes vergelijken

Zonwering offerte: de belangrijkste onderdelen

Heeft u offertes voor uw nieuwe zonnescherm ontvangen? Vergelijk de offertes met elkaar om te zien waar u de beste deal krijgt. Stop niet bij het vergelijken van de prijzen, maar let ook op andere belangrijke punten. Lees hieronder welke onderdelen van een zonwering offerte extra aandacht verdienen.

  • Prijs: De prijs is één van de belangrijkste onderdelen van een zonwering offerte. Kijk niet alleen naar de totaalprijs, maar ook naar de prijsopbouw. Hoeveel kost het zonnescherm, wat is het uurloon van de zonwering specialist, hoe hoog zijn de voorrijkosten en is de prijs inclusief of exclusief 21% btw? Let er goed op dat ook extra kosten vermeld staan op de offerte, zoals de eventuele huur van een steiger. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
  • Specificaties zonwering: Staat het zonnescherm juist beschreven op uw zonwering offerte? Controleer goed of het soort zonnescherm, de afmetingen, bediening, kleuren en andere specificaties kloppen, zodat er geen misverstanden ontstaan.
  • Werkzaamheden: De werkzaamheden die de specialist voor u gaat uitvoeren staan beschreven op de zonwering offerte. Let erop dat eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals het opmeten van het raam, worden benoemd. Heeft u een oud zonnescherm dat weggehaald moet worden? Kijk dan of de demontage ook op de zonwering offerte staat.
  • Tijdsplanning: U heeft vast al een periode in uw hoofd waarin u uw nieuwe zonnescherm geplaatst wil hebben. Bent u zonwering offertes aan het vergelijken, kijk dan ook naar de beschikbaarheid van de zonwering specialist. Kan de specialist op de door u gewenste uitvoerdatum aan de slag en hoeveel tijd neemt het plaatsen van het zonnescherm in beslag?
  • Garantie: Laat u uw zonneschermen plaatsen door een professionele zonwering specialist, dan profiteert u van garantie. De details van deze garantieregeling, zoals het garantietermijn, verschillen per specialist. Vergeet dit punt dus niet mee te nemen tijdens het vergelijken van zonnescherm offertes. Welke garantieperiode is gebruikelijk? De garantieperiode op buitenzonwering ligt meestal op 5 jaar. Bij binnenzonwering is het garantietermijn korter, vaak 1 of 2 jaar.

Zonwering offertes vergelijken: vind de beste prijs

U heeft net een nieuwe jas, smartphone of eettafel gekocht. Een week later loopt u langs de winkel en ziet u precies hetzelfde in de etalage liggen voor slechts een fractie van de prijs. Dit zijn momenten waar u flink van baalt. Te veel geld betalen is nooit leuk. Voorkom dat u een onnodig hoge prijs betaalt voor uw nieuwe zonnescherm en vergelijk de prijzen voordat u met een zonwering specialist in zee gaat. Bij ons vraagt u binnen 2 minuten offertes aan van tot wel 4 zonwering specialisten bij u in de buurt. Stuur de aanvraag de deur uit en ontvang binnen 2 werkdagen de offertes in uw mailbox. Dan is het tijd voor de volgende stap: leg alle zonnescherm offertes naast elkaar en ontdek bij welke zonwering specialist u de beste kwaliteit krijgt tegen de laagste prijs. Binnen een mum van tijd heeft u de beste deal gevonden en heeft u tientallen of zelfs honderden euro’s bespaart op uw nieuwe zonnescherm. Zit de juiste zonwering specialist voor u er niet tussen? Het aanvragen van offertes doet u bij ons gratis en vrijblijvend, het afzien van de klus is dus geen enkel probleem.

Zonwering offertes vergelijken